Hvem er Vi?


Vi startet opp som en liten bedrift med navn Vikersund Catering som ble etablert i 2008. Etter hvert ble etterspørselen større, og behovet for et større lokalet trengtes. Året 2013 utvidet vi oss til Vikersund Cafe og Catering. Vi etablerte oss i et stort og fint lokale med plass til 30 personer i tilegg til uteplass med plass til 20 som også er tilrettelagt for våre små kunder. Hvor vi holder til i den flotte Vikersundgata.


Siden etterspørslen ble større, har behovet for flere ansatte også økt. Når vi startet som bedrift i 2008 var vi to ansatte, i dag er vi en gruppe ansatte på 5 personer per dags dato.


Vi brenner for faget og gjør alt for å tilfredsstille kunden. Vi er spesiellt opptatt av god service, smakfull og ikke minst fersk hjemmelaget mat. Vi er stadig under utvikling for å dekke flere behov og for å tilfredsstille deg som kunde.


Vi jobber for at det skal være hyggelig for deg som kunde og ta et godt måltid i hyggelige og rene omgivelser. Hygiene er noe vi tar veldig alvorlig som bedrift, og vi ønsker at du som kunde skal få en god opplevelse hos oss.


Hvorfor velge oss?


Du skal velge oss fordi vi gjør vårt beste for at både våre små og store kunder skal ha en god opplevelse hos oss.

Hos oss kan du alltid være sikker på at du er i trygge hender. Vi er nøye med valg av hvor varene våres kommer fra, og at maten alltid skal være fersk og se bra ut. Vi følger regelverket til mattilsynet til punkt og prikke.

Hygiene er noe som vi tar ganske alvorlig, og det kan oppleves i vårt lokale.

Vi får stadig gode tilbakemeldinger, og vi tar gjerne i mot både ris og ros for å forbedre oss som bedrift.


Velkommen skal du være!Webdesigne & bilder

Melinda Kind